1 dags ture, udflugter i ind og udland

Rosenfestival - 100000 Roser venter på dig (DK)

Igen i 2023 tager De Grønne Busser til Rosenfestivalen i Bogense på Nordvestfyn. Festivalen finder sted hvert år i den første weekend i august, hvor Bogense bliver udsmykket med fantastiske kreative rosendekorationer. Her kan man nyde synet af mere end 100000 roser. Årets tema i 2023 er "Dansk film".

Bag om Københavns Rådhus med Allan Mylius Thomsen

”København, København, der er klang af fest og glæde i dit navn” De Grønne Busser gentager succesen og kører igen i 2023 til Danmarks Hovedstad og får én på opleveren, når den landskendte journalist og forfatter Allan Mylius Thomsen disker op med sin store viden om Danmarks Hovedstad.

Københavns første lufthavnsterminal og skønne Dragør

Kom med bag kulisserne til Københavns første lufthavnsterminal der blev bygget i 1939 og som i dag bruges, når statsoverhovedet besøger Danmark. Vi besøger også skønne Dragør, hvor frokost, en guidet bytur samt kaffe og kage inkl. vandkig venter på os.

Minikrydstogt på Kielerkanalen (D)

Tag med på dette specielle minikrydstogt. Vi sejler godt 3 timer med den over 100 år gamle hjuldamper Freya. Vi nyder frokost, kaffe og kage ombord, mens landskabet stille passerer forbi. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Schleswig-Holstein maritime hovedstad Kiel, hvor bussen venter, for at bringe os retur til Danmark.

Tysklands hvide guld - Asparges (D)

Med forårets kommen, er det, i Tyskland, også sæson for plastikoverdækkede marker, en sæson som mange tyskere glæder sig til. For her under plastikken finder vi nogle fint pudsede 50 -75 cm høje jordvolde. Toppen er flad og glat som en barnenumse, så man let kan se når det hvide guld, de hvide asparges, titter frem.

Miniature Wunderland Hamburg (D)

Tag med De Grønne Busser til Miniature Wunderland i Hamburg, - en seværdighed på 1500 m2 – som er én af byens mest populære og årligt besøges af 1 million gæster. Turen i 2022 blev hurtigt udsolgt, så vi gentager succesen. Miniature Wunderland i Hamburg åbnede i 2011. Man startede med 300 kvm og i dag er seværdigheden en flere-etagers bygning på 1500 kvm der bl.a. indeholder verdens største modeljernbane samt typiske landskaber og kendte bygninger fra Tyskland, Østrig, Skandinavien og senest Italien.