1 dags ture, udflugter i ind og udland

Rosenfestival - 100000 Roser venter på dig (DK) - UDSOLGT

Igen i 2023 tager De Grønne Busser til Rosenfestivalen i Bogense på Nordvestfyn. Festivalen finder sted hvert år i den første weekend i august, hvor Bogense bliver udsmykket med fantastiske kreative rosendekorationer. Her kan man nyde synet af mere end 100000 roser. Årets tema i 2023 er "Dansk film".

Minikrydstogt på Kielerkanalen (D)

Tag med på dette specielle minikrydstogt. Vi sejler godt 3 timer med den over 100 år gamle hjuldamper Freya. Vi nyder frokost, kaffe og kage ombord, mens landskabet stille passerer forbi. Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Schleswig-Holstein maritime hovedstad Kiel, hvor bussen venter, for at bringe os retur til Danmark.

Tysklands hvide guld - Asparges (D)

Med forårets kommen, er det, i Tyskland, også sæson for plastikoverdækkede marker, en sæson som mange tyskere glæder sig til. For her under plastikken finder vi nogle fint pudsede 50 -75 cm høje jordvolde. Toppen er flad og glat som en barnenumse, så man let kan se når det hvide guld, de hvide asparges, titter frem.

Miniature Wunderland Hamborg (D)

Tag med De Grønne Busser til Miniature Wunderland i Hamborg, - en seværdighed på 1500 m2 – som er én af byens mest populære og årligt besøges af 1 million gæster. Da turene både i 2022 og i foråret 2023 blev hurtig udsolgt, gentager vi successen endnu en gang. Miniature Wunderland i Hamborg åbnede i 2011. Man startede med 300 kvm og i dag er seværdigheden en flere-etagers bygning på 1500 kvm der bl.a. indeholder verdens største modeljernbane samt typiske landskaber og kendte bygninger fra Tyskland, Østrig, Skandinavien og senest Italien.

Strøjer Samlingen og Læborg Autohandel - 20 PLADSER TILBAGE

Så skal der sparkes dæk sammen med de De Grønne Busser Tag med til Strøjer Samlingen på Sydfyn og se den imponerende bilsamling. Vi besøger naturligvis også den nyeste bygning: Pitlane. Efter besøget kalder Læborg Autohandel, hvor vi sammen med ejer Søren Sørensen - kendt fra DR-programmet "Skattejægerne" - fortæller om sit liv med biler i gennem snart 40 år.

Tag med De Grønne Busser til Christianshavner-kvarteret i København. I fodsporet på Kim Larsen og Gasolins går vi en guidet-tur på Christianshavn på Amager, hvor den kendte journalist og historiker, Claus Hagen Petersen fortæller, den spændende historie om Kim Larsen og Gasolin. Efter spadsereturen, serveres en lækker dansk frokostplatte "på vandet" på en dansk restaurant, i det indre København. Dernæst tager vi på havnerundfart, hvor vi bl.a. ser Christianshavn fra "søsiden", Operaen, Den Lille Havfrue, Børsen og mange andre kendte steder.