Weekend ophold, miniferie med mere

Oktoberfest i Bremen - Bremer Freimarkt (D)

Hop med på ølvognen og tag med til oktoberfest i Bremen Oplev en by der forvandles til en højborg for godt humør, lange nætter med masser af forlystelser, både for store og små, middelaldermarked og ej at forglemme - mad og øl i lange baner.

Tag på miniferie til Stettin (PL)

Har du brug for et Time out. Så tag med De Grønne busser på en 4 dages miniferie i den polske havneby Stettin og få ladet batterierne op. Nyd den smukke by med det pulserende handelsliv. Gå en tur langs havnen og se skibene passere forbi. Mulighederne er mange.

Miniferie i Swinoujscie

Har du brug for et Time out. Så tag med De Grønne busser på en 4 dages miniferie i den skønne Polske Østersø by Swinoujscie. Nyd den smukke by med de lange hvide strande. Gå en tur på strandpromenaden, indsnus det friske luft og nyd det pulserende liv. Mulighederne er mange. Hiv et par dage ud af kalenderen og få ladet batterierne op.

Oplevelsestur til EU´s Maskinrum og Morten Olsens hjemmebane

Tag med De Grønne Busser til EUs hovedstad, Bruxelles og kom med bag kulissen, i maskinrummet i højborgen i det europæiske centrum. Vi tager også en tur forbi den belgiske byen, Brugge hvor Morten Olsen havde sin hjemmebane for klub Cercle Brügge, fra 1972 - 1976. Turen byder også på rundvisninger, bryggeribesøg og meget andet.

Tysk forår i Sachsen & Dresden

Tag med De Grønne Busser på forårstur til Dresden, Tysklands svar på Firenze. Dresden er en af Tysklands ældste og smukkeste byer. På turen ser vi både Neu- og Altstadt, mange seværdigheder samt el-produktionen af biler på en bilfabrik.

Koldkrigsmuseet REGAN Vest og Viborg Domkirke

Koldkrigsmuseet REGAN Vest og Viborg Domkirke