Weekend ophold, miniferie med mere

Weekend i Swinoujscie (PL)

Har du brug for et Time out. Så tag med De Grønne busser på et 3 dages weekend ophold i den skønne Polske Østersø by Swinoujscie. Nyd den smukke by med de lange hvide strande. Gå en tur på strandpromenaden, indsnus det friske luft og nyd det pulserende liv. Mulighederne er mange. Hiv et par dage ud af kalenderen og få ladet batterierne op.

Miniferie i Swinoujscie (PL)

Har du brug for et Time out. Så tag med De Grønne busser på en 4 dages miniferie i den skønne Polske Østersø by Swinoujscie. Nyd den smukke by med de lange hvide strande. Gå en tur på strandpromenaden, indsnus det friske luft og nyd det pulserende liv. Mulighederne er mange. Hiv et par dage ud af kalenderen og få ladet batterierne op.

Tag på miniferie til Stettin (PL)

Har du brug for et Time out. Så tag med De Grønne busser på en 4 dages miniferie i den polske havneby Stettin og få ladet batterierne op. Nyd den smukke by med det pulserende handelsliv. Gå en tur langs havnen og se skibene passere forbi. Mulighederne er mange.

Strøm, fisk og kold krig. Langeland har det hele (DK)

En spændende 2 dages tur hvor vi kommer rundt på Langeland. Vi kommer til at høre om "elektricitet" og om "bøller". Der er kirker og vilde heste, engang var der sågar en færge til Tyskland. Den er for længst væk, men med lidt fantasi kan man forstille sig hvordan det har set ud. Vi bor og ikke mindst spiser på Bagenkop kro. Et besøg i den kolde krigs fodspor bliver der også tid til når vi besøger Langelandsfortet, der måske, måske ikke var en vigtig brik i Cuba krisen

Fængslende feriedage (DK)

En fængslende 2 dages tur hvor vi besøger det gamle Horsens Statsfængsel, nu Fængslet, vi kommer på sporet af Den Genfundne Bro og tager på en tidsrejse i Den Gamle By i Århus. Gennem Århus og via Fyn krydser vi Langelandsbæltet mens vi nyder et par stykker smørrebrød.

Sort Sol de luxe - krydret med Nordtyske seværdigheder (DK/D)

Tag med på en skøn rejse der forener den skønne Nordtyske natur med et af grænselandets fantastiske scenarier - Sort sol. Vi bor i Husum, oplever Hollænderbyen Friederichstadt, går i dansk fodspor og ser protestsvin, Dannevirke og Gottorp Slot, for sluttelig at køre hjem via Sylt og Rømø.

Oktoberfest i Bremen - Bremer Freimarkt (D)

Hop med på ølvognen og tag med til oktoberfest i Bremen Oplev en by der forvandles til en højborg for godt humør, lange nætter med masser af forlystelser, både for store og små, kæmpe festoptog, middelaldermarked og ej at forglemme - mad og øl i lange baner.

Schwalenberg / Lippeland (D)

Natur, Rottefænger og Løgnebaron tilsat en festaften En dejlig efterårsferie til den skønne Lippeland, med masser af natur og Bindingsværk. Festaften med musik og dans. Tag plads i bussen og følg os i fodsporene på Rottefængeren og Baron von Münchhausen